IniciPoliesportiuBitlles CatalanesComença el Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes

Comença el Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes

Més de 70 parelles, van participar en la primera jornada del Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes, una nova competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, que ha tingut una molt bona rebuda per part dels i les bitllaires. Entre dissabte 26 i diumenge 27, les parelles van competir en set seus diferents, repartides per tot el país: Ponts, Llofriu, Calella, Castellar del Vallès, Horta-Barcelona, Igualada i el Perelló.

Després d’aquesta primera jornada, ocupa el primer lloc la parella formada per Teresa Botet i Andreu Torres del Palamós, amb segon lloc d’Imma Bres i Ramon Molas del Vic Bitlles, i tercer de Carme Marés i Xavier Comas del CMX Penya del Bistec. Els primers representants ebrencs són Núria Rebull i Joan Lluis Brull del Perelló, situats en sexta posició, seguits dels seus companys d’equip Sarah Louise Jones i Joan Francesc Brull en dotzena, i en dinovena Roser Cherta i Vicent Albiol de la Galera.

Les parelles estan formades per una dona i un home, i poden ser del mateix club o de clubs diferents,i cada integrant de la parella podrà ser substituït en una de les jornades a excepció de la final.

La competició es disputa pel sistema Baker. Cada parella fa les 9 tirades de què consta la partida llançant alternativament una tirada cada jugador o jugadora.

La segona jornada es disputarà els dies 22 i 23 de gener del 2023,la tercera el 18 i 19 de març, i la final el 4 de juny.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 81

Últimes notícies