IniciPoliesportiuTennis TaulaEl CCT Tortosa no pot superar l'obstacle del Portmany balear

El CCT Tortosa no pot superar l’obstacle del Portmany balear

El CCT Tortosa no va poder superar al Portmany, i el conjunt balear es va emportar el triomf en la confrontació de la sèptima jornada, al grup 5 de la Segona Divisió Nacional de tennis taula.

L’actuació de l’experimentat José Ramírez, va resultar determinant per decantar la victòria a favor dels visitants, anotant-se el triomf en els dos duels que va disputar.

L’equip balear es va avançar al marcador amb la victòria de Florin Gradinaru davant Miguel Ayora, 3-0 (11-7,13-11, 11-7), i de Jose Ramírez davant Joan Martínez, 3-0 (11-3, 11-6, 11-9). Va reduir diferències Jaume Querol que superava a Alejandro Diaz-Tirado 3-1 (11 9, 8-11, 11-5, 11-6). Joan Martínez va donar més emoció a la confrontació, col·locant l’empat a dos, després de superar a Florin Gradinaru 3-1 (13-11, 11-8, 13-15, 11-7).

Els visitants es van tornar a situar per davant, superant Alejandro Diaz Tirado a Miguel Ayora 3-0 (11-9, 11-9, 11-6). El CTT Tortosa va intentar forçar la disputa del partit de dobles, però Jaume Querol va perdre la seua segona confrontació de totes les jornades disputades, desaprofitant en el quart set una avantatge de quatre punts 9-5, amb José Ramírez 3-1 (4 11, 4-11, 11-5, 9-11).

Diumenge a les 10:30 hores al pavelló de Remolins, tenen un altre complicat duel, davant la UE Sant Cugat.

L’equip de Tercera Nacional també va perdre per 1-5, davant el potent conjunt andorrà del Valls del Nord, amb victòries de Patrick Rodríguez, davant Josep Gual i Èric Roca. Xavi Martínez va derrotar a David Domingo i Josep Gual, i Oriol Martínez a David Domingo. El punt tortosí el va aconseguir Èric Roca davant Oriol Martínez.