IniciAtletismeCrosMarina Freixa puja al podi en la categoria sub-23 al Cros de...

Marina Freixa puja al podi en la categoria sub-23 al Cros de la Constitució d’Alcobendas

Marina Freixa (AA Catalunya), va finalitzar en una meritòria tercera posició de la categoria sub-23, del XL Cross Internacional de la Constitución “Memorial Antonio Rodríguez Benavente”, que com es tradicional es disputa l’últim diumenge de novembre, una de les grans proves del calendari estatal, organitzada pel Club Atletismo Popular (CAP).

La cursa es va disputar al circuit del Parc d’Andalusia, el Cross d’Alcobendas i forma part del World Cross Country Tour. Era la darrera prova de cara a la formació de la selecció espanyola que participarà al campionat d’Europa de Torí (Itàlia). Durant la matinal de diumenge es van disputar diferents curses amb participació al voltant de 2000 atletes.

En la prova absoluta femenina el triomf va ser per a la keniata Lucy Mawa, invertint un temps de 27’06”, en efectuar el recorregut de 10.060 metres, amb dissetena posició de Marina Freixa, amb un temps de 29’47”. L’atleta de Corbera d’Ebre va pujar al podi en la categoria sub-23, ocupant la tercera plaça, per darrere de Laura Domene (Mataesport Riba roja Turia), que es va imposar amb 29’23”, i Maria Nieves (Playas de Castellón), segona amb 29’36”.