IniciHandbolEl HC Ampolla encaixa un dur correctiu en el desplaçament a Argentona

El HC Ampolla encaixa un dur correctiu en el desplaçament a Argentona

Dur correctiu encaixat per part del CH Ampolla al pavelló municipal d’Argentona. Els inconvenients que va patir el conjunt del Baix Ebre, amb un horari intempestiu per un partit de Primera Catalana sènior en un viatge interminable de més de 200 quilòmetres un diumenge tarda, les baixes de jugadores importants, el pavelló, i la pilota, i un descans de més de mitja hora per una tallada elèctrica, no serveixen d’excusa per justificar la superioritat del conjunt del Maresme, sense donar cap opció en cap moment del partit. No va ser un partit gaire propici per a l’Handbol Ampolla, davant un rival molt més motivat

Moltíssimes pilotes perdudes, errades no forçades i moltes imprecisions feien que l’Argentona, a poc a poc, anés marxant al marcador. Per acabar de complicar la situació, es vanproduir dues exclusions gairebé consecutives a Olímpia Colomines, que van castigar molt a l’equip en defensa, i Yaiza, amb una lesió al turmell havia d’abandonar la pista. Al descans les locals ja dominaven per un contundent 19 -11.

A la segona part, les jugadores dirigides per Agustí Calbet, van sortir decidides a capgirar el marcador, però va ser una missió impossible, sense poder rebaixar la desavantatge de 7 gols de diferència.

HC LAIETÀ ARGENTONA SF, 37 (19)
HC AMPOLLA, 26 (11)

HC Laietà Argentona SF: Alicia, Ariadna, Agostina, Clàudia Cuenca, Alba, Gema, Clàudia Grajal, Darian, Almodis, Júlia.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (8 aturades), Maria Folgueras (4), Lidia Zaragoza (4), Yaiza Ferré (3), Fani Caballé, Judit Calbet (1), Olimpia Colomines, Mireia Ferré (7), Emma Vicente (5), Patri Cao (2).

Àrbitre: Mario Marin Garcia. Va excloure a les locals Clàudia Cuenca (22′) i Clàudia Grajal (28′) i a les visitants Olímpia Colomines (2) (17′ i 23′) i Emma Vicente (40′).

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la novena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: