IniciFutbol3a divisióEl Badalona assalta el fortí de la Devesa i acaba amb la...

El Badalona assalta el fortí de la Devesa i acaba amb la ratxa de la Rapitenca

El CF Badalona ha trencat una ratxa molt positiva de la Rapitenca, que portava dues temporades i el primer partit d’aquesta, sense conéixer la derrota en lliga a la Devesa. El conjunt badaloní ha sorprés emportant-se els tres punts, tot i que no havia començat de forma positiva la temporada, perdent els dos primers partits, en els que tampoc havia marcat cap gol.

Els jugadors rapitencs saludant a la tripleta arbitral previ a l’inici del partit. Foto: Jesús Ferrando (Ebresports)

Albert “Beto” Company ha introduït dos canvis en relació amb l’onze titular de la passada jornada a Terrassa, ocupant Dan la porteria i Agus en el lateral en lloc de Joan Sancho. Després d’uns primers minuts de tanteig, el Badalona ha portat la iniciativa, comptant amb algunes arribades de perill, sobretot en una rematada de Marc Anglés que ha rebutjat de punys Dan, i a continuació una acció de Peña després d’una indecisió de Dan, i la més clara quan Suzuki ha trencat el fora de joc i ha rematat massa creuat quan estava tot sol davant del porter rapitenc.

Ha reaccionat la Rapitenca, que ha ofert la seua millor fase de joc del partit, i al minut 24, ha disposat d’una doble ocasió molt clara, amb un gran remat de Guillem Martínez, amb gran intervenció de Froi, evitant el gol sobre la mateixa línia. El refús li ha caigut a Aleix Cuenca que ha rematat en posició acrobàtica, estavellant-se la pilota al travesser. A continuació Omar ho ha intentat en dues ocasions, amb resposta del porter Froi, en els minuts de més pressió dels locals. Quan semblava que s’arribaria al descans sense gols, ja en temps afegit, Pachu protagonitza una espectacular acció, superant fins a tres defensors, i després de perfilar-se cap a la dreta, supera a Froi amb un remat pel costat del pal esquerre.

La Rapitenca va tenir en la primera fase de la segona part, suficients arguments per a haver deixat gairebé sentenciat el partit. Primer en una centrada de Pachu, on Aleix Cuenca i Panadés s’acaben destorbant, un remat de Guillem Martínez que atura el porter, sense veure a Edgar que estava sol a la seua dreta, i la més clara a càrrec d’Edgar que es queda sol dins l’àrea davant del porter que finalment atura la seua precipitada rematada quan havia recollit l’assistència en el llençament de porteria de Dan que sorprenia a la defensa.

El tècnic Santi Álvarez, introdueix tres canvis buscant més capacitat ofensiva, i com havia succeït la passada jornada, els rapitencs en cinc minuts fatídics, han vist com el seu rival li ha donat la volta al marcador. El gol de l’empat ha arribat amb un potent remat de Zaid des de fora l’àrea, i el segon amb un excel·lent llançament de falta de Miguel des de la frontal de l’àrea.

Ho ha intentat la Rapitenca en la recta final del partit, però amb més voluntat que encert, i sense crear gaire perill, mentre el Badalona al contraatac, ha tingut diverses ocasions per haver inclús ampliat el seu avantatge. Poc abans de finalitzar el partit, ha arribat la sentència quan Batalla ha aprofitat una pilota que havia quedat morta dins l’àrea petita, per superar a Dan.

UE RAPITENCA, 1
CF BADALONA, 3

UE Rapitenca: Dan, Eric, Andy, Pachu, Edgar, Omar, Aleix Cuenca, Àlex Samper, Agus (Àlex Forés, 76′), Guillem Martínez (Peke, 61′), Panadés.

CF Badalona: Froi Leal, Adri Prado, Salcedo, Batalla, Peña (Zaid, 61′), Miguel (Miquel Porta, 87′), Marc Anglès, Bilal (Walid, 61′), Ivan Bravo, Carlos Martínez (Albert Ruiz, 80′), Suzuki (Marc Velasco, 61′).

Àrbitre: Oriol Cartiel Arasa, assistit a les bandes per Pol Toril Bagen i per Adrià Vicente del Mar, tots tres de la delegació arbitral del Vallés Occidental. Tarjeta groga al local Aleix Cuenca (8′).

Gols: 1-0, Pachu (45+1′); 1-1, Zaid (74′); 1-2, Miguel (78′); 1-3, Batalla (89′).

Els dos capitans dels dos equips, Eric per part de la Rapitenca, i Marc Anglés pel Badaona amb la tripleta arbitral després del sorteig del camps. Foto: Jesús Ferrando (Ebresports)

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la tercera jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: