IniciBàsquetEl Cantaires estrena el caseller de victòries superant amb solvència a La...

El Cantaires estrena el caseller de victòries superant amb solvència a La Selva

Primera victòria del Davima CB Cantaires Bàsquet Tortosa al pavelló del Temple, en la seua estrena a la Segona Catalana i com a equip local. Els tortosins van perdre la primera jornada on van tenir opcions, i en aquesta ocasió han superat amb solvència al CB La Selva per 81-62, en un partit en el qual sempre han anat per davant al marcador.

L’equip visitant va resistir el primer quart molt igualat que finalitzava 16-14. En el segon amb un parcial 18-3, amb inspiració en atac i una bona defensa, el conjunt local va agafar la iniciativa de forma clara, encara que al final el seu rival amb l’encert des del tir lliure va reduir diferencies, arribant-se al descans amb 39-27.

En el tercer quart, el conjunt dirigit per Jordi Adell en els últims quatre minuts, va deixar molt encarrilat el partit amb un parcial 13-2, amb molt d’encert des de la línia de 6,75, assolint la màxima diferència de vint punts (63-43). L’últim quart va ser més igualat i es van mantenir les diferències, però sense perillar mai el triomf tortosí.

CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 81 (39)
CB LA SELVA DEL CAMP, 62 (27)

Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (13), Lluis Bel (10), Antxon Hernández (9), Arnau Carles (8), Roger Pedret (18), cinc inicial, Pau Martín (2), Mascarell, Colomé (3), Luna (9), Fages, Espinós (9), Salvadó. 24 faltes personals. 9 triples. 12/21 tirs lliures.
CB La Selva del Camp: Gorro (7), Agudo (22), Papasseit, Penas (4), Calbó (15), cinc inicial, Roigè (3), Carretero (7), Vila, Adam (4). 18 faltes personals. 5 triples. 19/29 tirs lliures.
Àrbitres: Jesús del Sol i Rubén Ezequiel Bascetta
Parcials: 16-14, 23-13, 24-16, 18-19

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la jornada inaugural de la competició, clicant la imatge adjunta: