IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca dóna bona imatge, però dóna massa facilitats abans del descans...

La Rapitenca dóna bona imatge, però dóna massa facilitats abans del descans (2-0)

El Sant Andreu ha imposat la seua major efectivitat davant la Rapitenca, que tot i disputar possiblement el millor partit des que ha començat la lliga, no ha pogut puntuar en un partit molt igualat, en moltes fases inclús d’iniciativa per part de l’equip dirigit per Albert Company.

La Rapitenca amb la novetat a l’onze titular de Jordi Oribe, en el seu retorn superades les molèsties que li van impedir jugar les primeres jornades, ha plantat cara al Sant Andreu, amb uns primers minuts de tanteig, sense un clar dominador i amb poques ocasions de gol, fins que al minut 14, a la sortida d’un córner, l’equip quadribarrat s’ha avançat al marcador, aprofitant una badada de la defensa rapitenca, amb Blasco tocant de cap perquè Sergi Arranz, lliure de marcatge supere a Dan amb un remat dintre de l’àrea petita.

Ha reaccionat la Rapitenca, arribant amb perill en diferents ocasions a l’àrea visitant, amb una bona acció de Jordi Oribe, remat d’Omar en bona posició, i posterior d’Edgar. La millor opció dels locals ha estat un remat a boca de gol de Pau Moner, amb gran intervenció de Dan, que a 4 minuts per al descans, no ha pogut evitar el segon gol del Sant Andreu, en una altra errada de marcatge defensiu dels rapitencs, permeten el remat d’Albertito de cap a la frontal de l’àrea petita.

Al descans s’ha arribat amb una renda dos gols favorables al Sant Andreu, i a la segona part els rapitencs han sortit molt endollats i amb l’objectiu de canviar el resultat. Han estat uns primers 20 minuts de molt bon joc de la Rapitenca amb arribades perilloses, destacant un remat d’Omar amb excel·lent resposta del porter Jaime. Fins al minut 18 no s’ha apropat el Sant Andreu a l’àrea visitant, però els rapitencs han anat baixant el ritme, i el partit ha entrat en una fase de més igualtat. L’equip local ha tingut posteriorment algunes ocasions. Al minut 23, amb un remat d’Albertito al minut 68 amb aturada de Dan, a 10 minuts per a la finalització, un llançament de falta a càrrec de Josu, s’ha estavellat a la base del travesser, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Martí Alonso per fora de joc, i en temps afegit Aleix Cuenca ha estat providencial davant Fassani. La Rapitenca ho ha intentat però sense les forces ni la convicció de la primera part i la primera fase del segon període.

UE SANT ANDREU, 2
UE RAPITENCA, 0

UE Sant Andreu: Jaime, Casti, Sergi Vives (Caballero, 65′), Guzmán (Fassani, 70′), Pau Morer (Carreón, 65′), Albertito (Iker Garcia, 81′), Sergi Arranz (Martí Alonso, 81′), Méndez, Blasco, Aparicio, Josu.
UE Rapitenca: Dan, Eric, Andy, Vadillo (Manel Subirats, 86′), Pachu (Àlex Samper, 81′), Oribe, Peke, Omar, Aleix Cuenca, Agus, Edgar (Guillem Martínez, 74′).
Àrbitre: Albert Manrique Tomàs, targeta groga als locals Sergi Vives (58′), i pels visitants a Pachu (34′), Oribe (52′), Vadillo (84′).
Gols: 1-0, Sergi Arranz (14′); 2-0, Albertito (41′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la quarta jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: