IniciFutbol2ª CatalanaEl Catalònia es deixa remuntar un 2-0 al descans i cedix un...

El Catalònia es deixa remuntar un 2-0 al descans i cedix un empat just

Tot i avançar-se al marcador amb dos gols al final del primer temps i haver perdonat les opcions més clares per haver sentenciat, el Jesús Catalònia va veure com després del descans l’Ulldecona era capaç d’anivellar el duel, sobretot arran del gol matiner de Dani Quesada que obria el camí de la reacció de l’Ulldecona que acabaven equilibrant de forma justa el duel, en un partit amb dos cares clarament diferenciades.

Va sortir millor el conjunt de Pau Alegria, que després d’uns primers compassos d’estudi entre ambdós rivals on tenia la possessió de la pilota el conjunt faldut, va anar creixent el conjunt de la Santa Creu i gaudiria de la primera oportunitat clara quan als disset minuts Aleix s’internava a l’àrea per la dreta de l’atac i sobre el punt de penal li taponaven la rematada quan ho tenia tot a favor per a fer la rematada a boca de canó sobre la frontal de la petita. Va ser un punt d’inflexió per als verd-i-blancs, que a partir d’aquest instant s’abocaven a l’àrea rival i sis minuts més tard, en un servei de falta a la frontal, Aleix de nou remataria en primera instància tocant la pilota a la tanca defensiva i el rebot li tornava a caure a peus del davanter jesusenc que ho tornava a provar controlant l’esfèric un Selu molt atent. El domini territorial verd-i-blanc s’anava incrementant i passada la mitja hora Panadero va tenir una claríssima oportunitat, després de dos intents de Sergi Escoda i John que no encertaven a rematar, la pilota li arribava al segon pal completament sol sobre la frontal de la petita, connectant una rematada creuada que petava a la base del pal dret de la porta visitant, quan ja es cantava el gol. Ho va provar també Sergi Escoda, en un lliure directe a tres quarts de camp, on va intentar sorprendre a Selu que molt ben col·locat aturava el llençament sense problemes (36′). Però la insistència va tenir premi per al Catalònia, que quan encarava la recta final del primer temps, arran d’una bona combinació per la dreta que iniciava Martí amb una prolongació des del mig del camp cap John, aquest feia la centrada que inicialment rebutjava el porter ulldeconenc, caent-li el rebot a Aleix que amb el cap superava amb una rematada creuada per dalt i trencava l’empat inicial a l’electrònic, quan restaven tan sols sis minuts per enfilar el camí de vestidors. En la següent acció, els verd-i-blancs incrementarien la renda, quan una acció per la dreta d’Aleix caigut a banda, li permetia fer la centrada cap al segon pal cap a Lluís dins la frontal, que tot i rematar mossegat superava a Selu per dalt i aconseguia el 2-0, amb un gol dels denominats psicològics, al darrer minut del temps reglamentari. Així s’enfila el camí de vestidors, amb una còmoda ventatja per als de la Santa Creu que poc feia preveure el que passaria iniciada la segona meitat.

Els deixebles entrenats per Moha, de forma provisional, després de la destitució del fins ara tècnic Gerard Capera de la setmana anterior, van poder capgirar la situació sobretot arran d’un gol matiner de Dani Quesada. Iniciada la segona meitat, es notava que l’Ulldecona va fer un pas endavant, dominant a camp contrari i fent-se amb el control de l’esfèric. En una passada filtrada per a Dani Quesada li permetia internar-se a l’àrea local i superar amb una rematada creuada l’estirada d’Àlex Estorach i retallava les diferències al marcador. L’assetjament va ser una constant, amb un Catalònia que va desaparèixer davant l’ímpetu visitant. Sis minuts després, Balada tornava a sorprendre per la dreta de l’atac i des de l’interior de l’àrea enviava una canonada que petava a la creueta de la porteria jesusenca i perdonant una claríssima ocasió per a fer l’empat. Era el preludi del gol que arribaria en una passada al segon pal, on ara sí Balada la rematava creuada i feia l’empat. Seguien insistint els falduts, que en una acció individual Dani Quesada (71′) que s’aprofitava de diversos rebutjos i es perfilava per la dreta rematant des de la frontal i obligant al porter Estorach a aturar en dos temps. Els d’Alegria, que no van poder mantenir el ritme ofensiu de la primera meitat, van gaudir de dos opcions a la recta final, després d’estar pràcticament desapareguts durant gran part dels segons quaranta-cinc minuts, i primer el juvenil Moris amb una rematada creuada que es perdia molt prop del pal dret (81′) i després John al temps de descompte (90’+2′), en una centrada des del lateral dret que no trobava a cap company per a empentar la pilota al fons de la xarxa, tindrien les dos úniques opcions verd-i-blanques en un partit que va finalitzar en unes taules justes pels mèrits realitzats pels dos conjunts en el còmput global.

CF JESÚS CATALÒNIA, 2
CF ULLDECONA, 2

CF Jesús Catalònia: Àlex Estorach, Badre, Martí Farreny, Manu Sosa, Martí, Sergi Escoda, Albert Castell, John, Lluís (Aleix Caballé, 68′), Aleix Robert (Moris, 75′), Panadero (Panisello, 79′).

CF Ulldecona: Selu, Marc Fabregat, Escala, Eric, Mark Blasco, Pere Estellé, Callarisa, Balada, Jawad (Joan Forné, 75′), Dani Quesada, Joan Martínez (Labérnia, 81′).

Àrbitre: Outman Senhaji Ahrouch, amb Mehmed Hyusein Topchu i Àlex Palomares González del comitè tècnic arbitral de les Terres de l’Ebre. Grogues per a Martí (8’), Albert Castell (8′), Panisello (66′) i el tècnic Pau Alegria del CF Jesús Catalònia i per a Marc Fabregat (23′), Escala (31′) i Labérnia (67′) del CF Ulldecona.

Gols: 1-0, Aleix (39’); 2-0, Lluís (44′); 2-1, Dani Quesada (52′); 2-2, Balada (64′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dissetena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: