IniciHandbolEl CH Amposta-Lagrama s'ha reforçat amb la jove jugadora argentina Camila Prado

El CH Amposta-Lagrama s’ha reforçat amb la jove jugadora argentina Camila Prado

Sense pràcticament temps de conéixer a les seues noves companyes, Camila Beatriz Prado Orona, va debutar disputant uns minuts amb el CH Amposta-Lagrama, en el partit de la Divisió d’Honor de Plata, davant l’OAR Gràcia de Sabadell, que finalitzava amb derrota ampostina per 23-27.

Camila Prado va arribar el passat dijous a Amposta, amb un vol procedent de l’Argentina fent escala a Paris, i efectuant només una sessió d’entrenament amb el seu nou equip.

Es tracta d’una jove jugadora de 20 anys, que pot ocupar les posicions d’extrem i lateral, encara que habitualment amb els seus equips, ho acostuma a fer com a extrem esquerre. Arriba procedent del Circulo de Comunidad de Lanús, conegut com a Cideco, que forma part de la Divisió d’Honor argentina.

Es tracta d’una de les jugadores amb més projecció de l’handbol argentí, havent format part de forma assídua amb les seleccions inferiors, disputant el 2017 el Sud-americà cadet a Asunción i el 2018, el Mundial juvenil a Polònia. Amb el Cideco, era companya de Xoana Iacoi, que va formar part amb molt bon rendiment de l’equip ampostí el 2019.

Amb les tres argentines Camila Prado, Zoe Turnes i Aillin Lòpez, l’Amposta ha cobert el número de places de jugadores foranies.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 62

Últimes notícies