IniciHandbolEl CH Ascó aconsegueix davant el CH Vilanova del Camí la seua...

El CH Ascó aconsegueix davant el CH Vilanova del Camí la seua primera victòria

Primera victòria de la temporada per al CH Ascó, superant a la seua pista amb claredat al CH Vilanova del Camí, en un partit en què l’equip de la Ribera d’Ebre, sempre va anar per davant al marcador. Les jugadores dirigides per Joel Bel van sortir concentrades i amb determinació per sumar els seus primers punts, i des del primer parcial (4-1), van porter sempre la iniciativa al joc i el marcador. En els últims instants del primer període, tot i el temps mort demanat per Joel Bel, les diferències es van reduir, arribant-se al descans amb un incert 18-16.

Va continuar la igualtat als primers minuts de la segona part, però a partir del temps mort de Joel Bel al minut 41, van millorar les jugadores locals, fins a arribar a disposar d’una màxima renda de 10 gols (32-22), convertint ja els últims minuts en un autèntic tràmit. La pròxima jornada el conjunt asconenc visitarà el pavelló municipal Josep Lavina i Esteve, per enfrontar-se el dissabte a les 19:45 al líder CH Palautordera-Salicru, que fins ara és l’únic equip que ha guanyat els tres partits disputats.

CH ASCÓ, 37 (14)
CH VILANOVA DEL CAMÍ, 29 (13)

CH Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (14), Tània Marcos, Xènia Treig, Carla Martínez (10), Júlia Navarro (1), Marina Calvo (2), Mar Martí (2), Aina Lasala, Marta Abella (2), Rosa Guiu, Blanca Demattey (6), Gisela Gironés, Irina Gómez.
CH Vilanova del Camí: Joana Riba, Ainhoa Arbiol (2), Judit Gómez (5), Tània Caldera (8), Xènia Martín (2), Verònica Montaño (2), Júlia Ramis (7), Lidia Vallejo (1), Ariadna Sanjuán, Amanda Sanjuán (2), Carla Tena, Naiara Moreno, Clàudia Soriano.
Àrbitres: Àlex Lucas Berger i Juan Pedro Gea Suárez, van excloure per part local a Xènia Treig i Marina Calvo i per les visitants a Judit Gómez (2) i Júlia Ramis (2).
Parcials: 4-1 (5′), 8-4 (10′), 11-8 (15′), 13-10 (20′), 17-12 (25′), 18-16 (descans), 21-18 (35′), 25-21 (40′), 29-22 (45′), 32-22 (50′), 35-27 (55′), 37-29 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la tercera jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: