IniciHandbolEl Chartres Metropole del tortosí Toni Gerona comença la Starligue francesa sorprenent...

El Chartres Metropole del tortosí Toni Gerona comença la Starligue francesa sorprenent el potent Aix-en-Provence

Millor no podia començar el campionat per al Chartres Metropole, a la màxima categoria de l’handbol francés. L’equip dirigit pel tècnic tortosí Toni Gerona, va aconseguir un clar i merescut triomf per 34-27 en el Halle Jean Cochet, davant l’Aix-en-Provence, un dels equips més potents de la competició, que aquesta temporada disputarà la Copa d’Europa, per la tercera posició que va ocupar la passada temporada.

L’equip del Chartres va jugar un partit molt complet, amb encert ofensiu i solidesa defensiva, fonamentant la seua victòria amb un excel·lent inici, amb 7-0 de parcial, que li va permetre amb el bon joc col·lectiu, portar sempre la iniciativa al marcador. Al descans dominaven per 18-14 i a la segona part van augmentar inclús la renda, per finalitzar amb un convincent triomf. De la positiva actuació de tots els jugadors, cal destacar al porter Meyer amb 17 aturades amb 41% d’encert, i la dupla, Adrià Figueres amb 8 gols de 9 intents, i Vanja Illic, amb 7 de 8, transformant els cinc intents de penal. La pròxima i segona jornada, tornarà a jugar davant el seu públic davant l’Ivry, al que van superar a la pretemporada, i que en la primera jornada va perdre 23-27 davant el Cesson.

Positiva pretemporada

En la primera jornada es van complir les bones sensacions experimentades per l’equip en la pretemporada, amb la victòria 33-37 davant l’Ivry i el Balinger 38-36, de la segona alemanya, perdent amb Stuttgart de la màxima categoria 34-25 i el Fenix Toulouse. Es va proclamar campió del challenge Caraty, superant en semifinals 39-35 al Dunkerque, i en la final després de l’empat a 30 gols en la tanda de penals al Cesson Rennes. Abans del debut a la lliga es va imposar al Massy Essonne de la Proligue per 38-33 en els setzens de final de la Copa de França 2022.