IniciMotorEl circuit de Móra d’Ebre obre portes de nou i este cap...

El circuit de Móra d’Ebre obre portes de nou i este cap de setmana ho fa el de Calafat de l’Ametlla

ESPORTS // Dimarts passat va tornar a obrir les portes el Circuit de Móra d’Ebre per a reprendre l’activitat després de la crisi a causa del coronavirus. La instal·lació es podrà utilitzar de dilluns a divendres en una franja horària de 10 h fins a les 14 hores, amb reserva confirmada per a un mínim de tres pilots. Els caps de setmana i festius l’horari serà de les 9 h fins a les 17 h.

Quant a la competició, es van haver de suspendre alguns campionats del calendari de la Federació Catalana de Motociclisme, previstos inicialment per al mes d’abril, com les proves de la Copa Catalana de Promovelocitat i el Trofeu Català de Minimotard, i de la Copa Catalana de Supermotard, organitzats pel CTP Pilostschool.

En principi continuen encara vigents del calendari del 2020 les proves següents: Copa Catalana de Promovelocitat programada per al 26 del proper mes de juny, la del Trofeu Català de Minimotard i de Copa Catalana de Supermotard del 20 de setembre, organitzades pel CTP Pilotschool,

 

Calafat també a punt

Este cap de setmana obre portes el circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar. Els usuaris podran gaudir de les novetats que s’han introduït a la seua instal·lació, amb millores que augmentaran la seguretat dels pilots. Les primeres tandes estan previstes els dies 16 i 17 de maig. Dissabte serà el torn de les motos de les 14 a les 18 hores, i diumenge el dels cotxes de Fórmula GT. Les proves encara vigents per al 2020 són el Campionat de Catalunya de Velocitat de Clàssiques, el 10 d’octubre, la Copa Catalana de Promovelocitat a Calafat (només PromoRACC 1 i 2) del 8 d’octubre i Copa Catalana de Resistència Clàssiques del 7 de novembre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 73

Últimes notícies