IniciAtletismeCurses de MuntanyaEl circuit Terres de l'Ebre de Curses per Muntanya arriba a la...

El circuit Terres de l’Ebre de Curses per Muntanya arriba a la seua sexta prova amb la Cursa del Camí de Sirga

El club esportiu Picossa Trail amb la col·laboració de l’ajuntament de Móra d’Ebre i l’Associació Excursionista La Picossa, organitza l’onzena edició de la Camí de Sirga.

El nom de la cursa, “Camí de Sirga”, pren un nou protagonisme donant un sentit a l’esforç que els organitzadors i col·laboradors han estat fent per poder remuntar a contracorrent tots els esdeveniments que han hagut de viure i superar.

Com ho feien els antics sirgadors, estirant els llaguts sense descans per superar els corrents d’un riu que amb la seua bravura es rebel·lava contra aquell que el volgués dominar, aquesta vegada amb moltíssimes més ganes després d’estar obligats a no poder fer la cursa durant aquests dos últims anys tan durs.

Es pot triar el circuit de la cursa absoluta, cadet, infantil, exprés, marxa i la nova “KIDS” per als més petits Hi hauran trofeus per als primers classificats, obsequis, sortejos i regals per als participants.

La cursa es celebrarà el pròxim diumenge 22 de maig, amb un recorregut de 22,48 km i 1214 metres de desnivell, l’exprés de 15,93 quilòmetres, juvenil i cadet i marxa, 8,6, i infantil 4,22.

A les 7:30 hores i fins a les 8:30, s’efectuara el lliurament de dorsals i bossa del corredor a l’Ermita de Sant Jeroni, i a les 9:00 es donarà la sortida de la Cursa Absoluta, Júnior i Exprés. Un quart després serà el torn de la Cursa Cadet, Juvenil i Marxa, i a les 9:25 la Cursa Infantil.

En la Cursa Absoluta, Exprés i júnior, s’instal·laran sis avituallaments, el primer líquid al Campàs, km. 2,5; el segon i tercer sòlid i líquid al Molí 12, km. 5’5, I Santa Paulina, km. 8,75, control XIP, 1, Pic de l’Àguila, km, 10,6, quart líquid al Mas de l’Anglés, km. 11,8, seguidament Control de XIP 2, Perles-Ximet, km. 13, quint avituallament líquid al Barranc Mas del Iaio, Km. 13, i sext sòlid i líquid a les Gàbies de les Solanes, km. 19,6, amb el tercer Control XIP al Cim Picossa, km. 20,4.

De les 13:00 a les 14:00 hores dinar i refrigeri per tots els participants, es vendran tiquets per dinar d’acompanyants i en arribar l’últim corredor amb el tancament de la cursa s’efectuarà el lliurament de premis.

Tots els participants interessats a gaudir de la natura, tenen la possibilitat d’instal·lar al paratge de l’Ermita la seua tenda o furgoneta.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 61

Últimes notícies