IniciPoliesportiuTennis TaulaEl Club de Tennis Tortosa obre de nou les portes de les...

El Club de Tennis Tortosa obre de nou les portes de les seues instal·lacions sense trobar encara relleu a la presidència

ESPORTS // El Club de Tennis Tortosa va obrir de nou les portes de les seues instal·lacions de la carretera de la Simpàtica, el passat divendres 29 de maig. Ha estat un dels últims clubs catalans a tornar a l’activitat, després que en molts casos esta circumstància ja s’havia produït feia inclús tres setmanes.

De moment es poden utilitzar les pistes de tennis i pàdel, prèvia reserva amb cita prèvia, seguint les mesures preventives i d’higiene, indicades tant per part de la Federació Espanyola com la Catalana de Tennis. Els primers usuaris han estat els seus socis, i dimarts van començar l’activitat els components de l’Escola de Tennis, dirigida per Xavi Martí, també amb torns de treball i sense superar les 10 persones per pista.

 

Futur incert

Esta reobertura de l’activitat del club tortosí coincidix amb una etapa d’incertesa i de moltes incògnites, que encara no s’han aïllat, sobre el futur del club, que seguix sense trobar un president per a agafar les regnes de l’entitat i el corresponent relleu a Jordi Ruiz, el darrer màxim mandatari.

L’assemblea de socis del Club Tennis Tortosa va aprovar el passat 3 de març, afegir quinze dies més de marge per veure si es presentava  alguna candidatura per a agafar les regnes de l’entitat. Esta pròrroga cal sumar-la a la que ja es va decidir donar després del 24 de gener, quan un cop finalitzat el termini oficial que marcava el calendari electoral per a realitzar eleccions el 14 de desembre del 2019 i trobar algun candidat a la presidència. Ara s’ha obert un compàs d’espera, provocat per la crisi del coronavirus, que ha dixat en punt mort el tema referent a la finalització de l’últim termini establert per a poder trobar almenys una candidatura a la presidència.

 

Encara sense candidats

En l’última assemblea, Albert Sabaté, soci i vinculat al club des de fa molts anys, i director del Torneig Internacional de Tennis Ciutat de Tortosa en les seues últimes edicions, va mostrar el seu interès per a assumir la responsabilitat: “vaig comentar a l’Assemblea que, en cas de presentar-se un grup de persones disposades a formar part de la junta directiva, presentaria la meua candidatura a la presidència, però la resposta va ser bastant negativa, ja que tan sols érem dos persones per a formar l’equip directiu”. 

Albert Sabaté no va presentar finalment la seua candidatura: “la situació és complicada, però en veure la poca col·laboració rebuda, vaig decidir no donar el pas endavant que tenia previst, posteriorment ja no he tingut cap referència més de l’estat actual en què es troba el club, la veritat és que no he tingut més contactes”.

Continua, per tant, sense resoldre’s el greu problema per al Club de Tennis Tortosa, que podria provocar el tancament d’una de les entitats esportives amb més història de la ciutat,però també amb un deute econòmic difícilment assumible per part dels prop de 170 socis dels quals disposa en l’actualitat. D’estos una seixantena són  jóvens d’entre 4 i 17 anys dividits en les seccions d’iniciació, perfeccionament i competició, a part de l’escola d’adults amb una activitat específica i que obliga a canviar absolutament la filosofia i la política de funcionament del club, que està patint fortes pressions econòmiques bastant difícils de resoldre. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 28

Últimes notícies