IniciCiclismeEnduroEl gandesà Xavier Doménech, tercer a la Copa Catalana d'Enduro

El gandesà Xavier Doménech, tercer a la Copa Catalana d’Enduro

Xavier Doménech ha pujat al podi de la Copa Catalana d’Enduro 2021. El ciclista gandesà ha finalitzat en tercera posició, després de disputada l’última prova, la primera edició de l’Enduro Catbike del Maresme, disputat a la localitat de Santa Susanna, organitzada per Cat Bike CC. El circuit va recorrer , els corriols i trialeres de les serres que envolten la població maresmenca, la Serra de la Guàrdia, la d’en Perera, la de Cal Curt, i la de Miralles, totes amb impressionants vistes a la serralada prelitoral i a la costa central mediterrània. L’organitzador va preparar cinc trams cronometrats, per un enduro de 26 kms en total. En la categoria masculina d’elit es va imposar el francés Youn Deniaud (Enduro World Series), amb un temps de 10’42”, amb segon lloc d’Eduard Taberner (CC Sant Celoni), 10’56”, i tercer Xavier Doménech (CC Bicisport), 10’58”.

El campió de la Copa Catalana d’Enduro 2021, ha estat Eduard Taberner (CC Sant Celoni), amb 734 punts, seguit en segon lloc per Oriol Prat (CC Sant Celoni), amb 720 i tercer, l’actual campió de Catalunya, Xavier Doménech (CD Bicisport), amb 700.

El ciclista gandesà ha ocupat posicions capdavanteres en les quatre proves del calendari, amb sisé lloc a The Bike Village Enduro Nunt Aran a Salardú, quart al Superenduro Arfa i a l’Enduro de La Selva de Riudarenes, i tercer en aquesta última de Catbike Enduro Maresme a Santa Susanna.