IniciFutbol2ª CatalanaEl Reddis suma el ple de victòries a casa davant l'Ampolla (5-0)

El Reddis suma el ple de victòries a casa davant l’Ampolla (5-0)

L’Ampolla amb els deures fets va anar a cobrir l’expedient al camp del líder i vigent campió de la fase d’ascens, un Reddis que li va passar literalment per sobre als ampolleros i va completar una ‘maneta’ amb un ‘hat-trick’ de l’exjugador del FC Ascó, Sardà.

Els roigs-i-negres, saltaven al terreny de joc intentant mantenir el ritme competitiu davant un conjunt visitant, que com en tota la lligueta d’ascens, s’ha vist delmat per les nombroses baixes que han acumulat en aquesta segona fase de competició. No obstant això, durant mitja hora van poder ressistir defensivament fins a la consecució del primer gol tot i que el pes del partit era pels reusencs des del minut 1. Tot i generar diverses arribades clares on de nou va ser la figura destacada el porter dels del Baix Ebre Aitor Arasa, al final tant anar el cantir a la font Josep Ramón Sardà encertava en la definició i trencava la igualtat al marcador quan es complia la mitja hora de partit. A partir d’aquí, s’incrementava un xic més la pressió local i sis minuts després del primer gol era Alejandro Fernández qui ampliava la renda a l’electrònic. En ple assetjament local davant els dominis d’un Aitor Arasa que no podia fer res absolutament en els gols rebuts, tres minuts després arribava el tercer gol dels de la capital del Baix Camp, obra de nou de Sardà que ja deixava el xoc vist per a sentència en guanyar el camí dels vestidors.

A la represa, lluny de relaxar-se, els de Marc Carrasco seguien percutint amb assiduïtat la porteria rival fins que a falta de vint minuts per al final de la confrontació l’exjugador del Tortosa i el Gandesa entre d’altres, Marc Blasi, aconseguia el quart. Encara hi hauria temps per al cinquè quan Josep Ramón Sarda culminava un contracop definint a la perfecció i completant el seu ‘hat-trick’ particular que a més li donava als de Reus la totalitat dels punts disputats davant la seva afició durant la segona fase del campionat en la qual han disputat cinc partits que els han saldat tots en victòria.

Comiat d’una institució com Ruibal

El partit va servir per a veure els darrers minuts de competició d’una institució en el món del futbol territorial, com és Óscar Rodríguez González conegut futbolísticament com “Ruibal”, que ahir va jugar els darrers minuts oficials amb la camiseta del CF Ampolla en decidir que ‘penja les botes’ aquesta temporada. Va saltar al camp al minut 60 en substitució d’Albert Ramírez i va disputar els 30 minuts restants. A l’acabar el partit es va viure un sentit homenatge dels seus companys que el van mantejar sobre el terreny de joc donant-li el comiat que es mereix.

Podeu veure la classificació definitiva de la segona volta a la lligueta d’ascens a primera catalana, clicant la imatge inferior: