IniciVoleibolEl Volei Roquetes debuta com a local amb victòria donant la campanada

El Volei Roquetes debuta com a local amb victòria donant la campanada

El Volei Roquetes s’ha imposat en l seua estrena aquesta temporada com a equip local, endosant la primera derrota al Familycash CV Xàtiva, que compartia amb l’Illa Grau el primer lloc de la classificació.

Els roquetencs s’han imposat amb una bona actuació de l’equip, però sobretot en atac de Tarazaga i Aguilera, entre els dos han sumat 47 punts, amb 26 dl jugador argentí que ha estat el principal botxi del seu ex-equip.

Després de l’1-3 inicial, els roquetencs, tot i cometre algunes errades en el saque,han estat encertats en atac, portant la iniciativa amb mínimes aventatges. El joc ha entrat en una fase de molta igualtat amb succesius empats, però l’equip local  més encertat en la faceta ofensiva, s’ha situat amb una bona renda de quatre punts, provocant el temps morts del tècnic visitant Hernán Pesci (20-15). S’han apropat el marcador els valencians, i amb 23-21, Agustin Rodríguez, ha solicitat el minut per preparar les seguents jugades, que han finalitzat amb el punt de Tarazaga i una errada en atac de Ruben Martínez, per avançar als roquetencs en el marcador, que no han baixat la guardia, i han mantingut l’excel.lent nivell de joc, per continuar portant la iniciativa. Amb 6-3, Pesci ha demanat ja el temps mort, per intentar trencar la bona ratxa local, però els jugadors dirigits per Agustin Rodríguez, no han donat cap tipus de facilitat, a un rival un tant descentrat, cometen excesives errades i amb poca efectivitat en el saque. El Volei Roquetes s’hasituat amb una màxima diferència de sis punts (14-8), i els esforços del rival nomque desprès ha anat oscil.lant entre els 2 i 4. Amb dos punts consecutius de Tarazaga, i 22-18, ha arribat el temps mort del tècnic visistant, però els roquetencs s’han mantingut ferms per anotar-se els segon set, amb quatre punts consecutius de Tarazaga.

El tercer ha començat amb molta igualtat, però l’equip de Xàtiva ha millorat en el bloqueig i  en atac, agafant la iniciativa fins el 12-17, provocant el termps mort d’Agustin Rodriguez, que no ha tingut l’efecte esperat. Els visitants han gestionat molt be la seua aventatge i amb dos accions de Pablo han reduit diferencies per situar le 2-1 en el marcador.

El quart set ha tingut poca història, els visistants ferm en atac i millorant en el bloqueig no han tingut problems per col·locar l’empat a dos, aprofitant tambè les errades i poc encert en atac dels roquetencs, que en el tie-break han recuperat la seua millor versió en atac i la iniciativa en el joc i el marcador, situant-se per davant amb 6-3, amb tremps mort de Hernán Pesci, que no ha frenat l’encert sobretot d’Albert i Mauro Aguilera.

CV ROQUETES, 3
FAMILYCASH CV XÀTIVA, 2

CV Roquetes: Mateo Marzi, Solé, Redu, Joan Vericat, Albert, Laurenti, Aleix, Ferran, Jaume, Mauro Aguilera, Roig, Isaac Martí.

Familycash CV Xàtiva: Barrial, Ruben Martínez, Mico, Guillem Garcia, Pablo Pèrez, Mateu, Hervás, Brunaccio, Ferran Garcia, Benlliure, Peñalver, Reyes.

Àrbitre: Daniel Montes Garcia.

Parcials:  1-0, 25-21 (26’); 2-0, (25-19) (27’); 2-1, (20-25) (27’); 2-2, (11-25) (20’); 3-2, (15-10) (22’). Durada: 2 hores i 16 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la quarta jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: