IniciFutbolEs manté la represa de les categories de futbol d'accés a àmbit...

Es manté la represa de les categories de futbol d’accés a àmbit estatal per al pròxim cap de setmana

ESPORTS // La Federació Catalana de Futbol ha informat que no serà possible la represa de les competicions federades territorials i de futbol base previstes el cap de setmana del 6 i 7 de març, tal com s’havia comunicat la darrera setmana, atesa la nova pròrroga de les restriccions que afecten l’esport federat, acordada pel Govern de la Generalitat en data 19/02/21, amb una durada prevista fins al dia 28 de febrer.

Des de la Federació Catalana de Futbol es fixarà l’inici d’aquestes competicions tan aviat com s’obtingui l’autorització del Govern de la Generalitat, i de conformitat amb les adaptacions dels Plans de Competicions de futbol i futbol sala aprovades el passat mes de desembre.

No obstant això, i tenint en compte la regulació de la temporada establerta en els indicats Plans de Competicions, la data màxima en termes generals per a poder reprendre la competició i mantenir els seus efectes classificatoris és el cap de setmana del 20 i 21 de març, tot i que per a determinades categories caldrà efectuar una anàlisi particular de la seva viabilitat actual.

Si l’autorització per a reprendre les competicions arriba més enllà de la data esmentada, la Federació determinarà la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris en la present temporada i en les categories afectades i proposarà un nou format de competició, d’inscripció voluntària i sense efectes d’ascensos i descensos.

Rebaixa en el rebut arbitral

Com a mesura de contingència per fer front a la situació actual, s’ha establert també una rebaixa en l’import del rebut arbitral que s’aplicarà tant a les competicions de les quals encara no es té data d’inici com a aquelles que s’han de reprendre aquest proper cap de setmana i a les que ja s’han iniciat i donen accés a categoria Nacional, d’acord amb la informació facilitada a la Circular número 33. A Primera Catalana l’import de 471,30 euros, passarà a ser de 436,88, a Juvenil Preferent de 117 a 103,21 i al Femení Preferent de 112,20 a 96,53. Pel que fa a les competicions de futbol sala de Divisió d’Honor, amb presència de tres equips ebrencs, l’import de 203 serà de 180,66.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies