IniciPoliesportiuTennis TaulaFaust Sorní, en primer lloc, del Torneig Nacional Classificatori de tennis taula...

Faust Sorní, en primer lloc, del Torneig Nacional Classificatori de tennis taula en la categoria benjamí

Faust Sorní del CTT Tortosa, va finalitzar, en primer lloc, del Torneig Nacional Classificatori de tennis taula, disputat del 4 al 6 de desembre, al Poliesportiu Dehesa Boyal de la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes, amb un total de 464 participants pertanyents a 140 clubs de 17 comunitats autònomes diferents, que van competir durant tres dies en 11 categories per les places en joc per al Torneig Estatal.

En la categoria benjamí masculina, triomf de Faust Sorní del CTT Tortosa. En la primera ronda va superar per 3-0 a tots els rivals del grup, Nico Romero (TM Burgos), el gallec Santiago Viqueira (TM Oroso), Cayetano Jiménez (CDTM Hujase Jaen), Liam Amantia (CTT Badalona).

La primera posició del seu grup, li va permetre quedar exempt en els quarts de final, i en la semifinal va derrotar per 3-1 a Matias Triana de Canàries i en la final a Nico Romero, al que ja va derrotar en la fase de grups també per 3-0.