IniciEsportsUn total de 34 activitats esportives ebrenques reben el suport de la...

Un total de 34 activitats esportives ebrenques reben el suport de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona col·labora amb la realització d’un centenar d’esdeveniments esportius a la demarcació. La institució ha concedit enguany mig milió d’euros a entitats esportives del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès per ajudar-les a finançar activitats esportives de caràcter singular. Estos ajuts també tenen com a finalitat potenciar el desenvolupament econòmic local, la cohesió social i la inclusió de persones i col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió.

A les Terres de l’Ebre se n’han beneficiat 34 activitats esportives, com per exemple el Primer Torneig Femení organitzat pel Club Futbol Terres de l’Ebre a Camarles; el Campionat de Catalunya M20 del Club Esgrima Amposta; la XII Cursa per muntanya la Cameta Coixa del Club Esportiu de Muntanya la Cameta Coixa a Miravet, i el Campus de Fubol Ciutat de Batea, entre d’altres.

A banda d’esta convocatòria, la Diputació també promou l’esport a través de la col·laboració amb l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un projecte que contribueix a la formació de professionals i al foment i la promoció de l’activitat físicoesportiva en l’àmbit escolar i familiar als municipis.

La Diputació enguany hi ha destinat un total de 344.000 que han permès impulsar una cinquantena d’activitats arreu de la demarcació i en les quals participaran unes 10.000 persones.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

37 + = 46

Últimes notícies