IniciPoliesportiuTirJoan Alcoba es proclama campió de Catalunya en Fossat Universal de tir...

Joan Alcoba es proclama campió de Catalunya en Fossat Universal de tir al plat

ESPORTS //  Joan Alcoba va sumar un nou títol al seu dilatat palmarès, aconseguint la victòria en el Campionat de Catalunya per Categories en Fossat Universal, primera fase de la Copa RFDETO, la primera competició de la modalitat, disputat el passat cap de setmana a les instal·lacions olímpiques de la Federació Catalana de Tir al Plat, a Mollet del Vallès, amb participació d’una cinquantena de tiradors.

Va ocupar la primera plaça de la classificació general i va sumar un total de 97 plats en les quatre sèries de 25 de què constava la competició. El tirador roquetenc del CT Miami Platja va començar de forma espectacular per fer dos plens de 25, i en les dos següents 24 i 23. La segona plaça va ser per al tirador de la comarca del Gaià, Antoni Ferrer amb 96, els mateixos que Julian Vizcaino del CT Girona. En quinta posició es va classificar Sergi Miró del CT Pla de l’Ovella d’Ascó amb 94, que va ocupar la quarta de Primera Categoria.

La pròxima prova prevista de Fossat Universal al calendari de la Federació Catalana, és la Copa President, que es disputarà al Club de Tir Pla de l’Ovella d’Ascó, el pròxim 9 d’agost.