IniciAtletismeCurses de MuntanyaJosep Benaiges i Núria Fernández s'imposen en la Cursa de Muntanya de...

Josep Benaiges i Núria Fernández s’imposen en la Cursa de Muntanya de Tivissa

Un total de 172 participants van finalitzar amb el temps permés per l’organització, en la setzena edició de la Cursa per Muntanya de Tivissa, puntuable per al Circuit de Muntanya del Camp de Tarragona, amb sortida i arribada al Càmping Alberg de Tivissa, amb dues alternatives de recorregut per als inscrits. Les dues curses van pujar a la Tossa i l’absoluta va recuperar la Serra de la Creu i la Roca Foradada, passant per zones de gran atractiu paisatgístic com el Coll de Monetze, Espenegall, Punta de l’Àliga, entre altres.

En la cursa absoluta amb un recorregut de 19,5 quilòmetres, el més ràpid va ser Josep Benaiges (TR Cabrafeixet), amb un temps de 2:26’24”, seguit d’Aitor Urruzola (Denontzat), 2:30’04”, i Albert Reverté (CCE La Foradada), 2:30’34”.

La primera classificada femenina va ser Núria Fernández (AE Blancafort), 2:53’38”, amb segon lloc de Mayte Colmenarejo (Serres de Mestral), 3:00’07”, i tercer d’Elena Ferreres (UEC Tortosa), 3:18’44”.

En la cursa exprés de 8,9 quilòmetres, primer lloc d’Enric Caballé (Trail Roquetes), amb uin temps de 53’27”, seguit de Javier Vázquez (Deixardefumar.org), 53’32” i Garikoitz Arrillaga (CE L’Areny), 1:03’13”. La primera femenina va ser la reusenca Laia Gil (Independent), que va entrar en quinta posició amb un temps de 1:05’07”, seguida de la cambrilenca Eva Gallego (Independent), 1:18’18”, i Marta Canela (Independent), 1:22’52”.