IniciAtletismeCanicròsLa Ràpita, punt de partida del circuit de canicrós de les Terres...

La Ràpita, punt de partida del circuit de canicrós de les Terres de l’Ebre

En l’edició de paper del Setmanari l’Ebre, en el seu número 1.056, avançàvem que el Club Centre Excursionista la Foradada, juntament amb l’Ajuntament de la Ràpita, organitzarà el Canicròs la Ràpita, prova puntuable per al Circuit Català Popular de Canicròs de la temporada 22-23, i per al circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre.

La prova es disputarà diumenge, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports de la Ràpita. A les 9 h es donarà inici al canicròs; a les 9.10 h, a la caminada; i a les 10.30 h, al canicròs infantil. El preu per a apuntar-se al canicròs serà de 18 euros; per a participar en la caminada, de 5 euros; i els que vulguen inscriure’s al canicròs infantil ho podran fer gratuïtament.

Hi haurà premis per als tres primers classificats de la categoria júnior, de més de 12 anys i fins als 18; sènior, per als nascuts entre els anys 1984 al 2004; veterà, del 1974 al 1983; màster, a partir del 1973; i també la categoria de gossos petits de menys de 15 quilograms, categoria única masculina i femenina i per als corredors locals.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies