IniciFutbol4ª CatalanaLa UE Tivenys remunta dos cops i suma la primera victòria temporada...

La UE Tivenys remunta dos cops i suma la primera victòria temporada (4-2)

Primera victòria de la temporada per a la UE Tivenys que ha fet bo l’empat que va sumar ‘in extremis’ a domicili al camp del Ginestar la setmana passada (2-2). Els tivenxans continuen així invictes en aquesta arrancada de temporada i coincidint amb el partit de Festes Majors de Sant Miquel de la localitat del Baix Ebre, han pogut sumar els primers tres punts d’aquesta campanya i en sumen ja quatre al capdamunt de la classificació.

Durant la primera meitat els tivenxans ficaven setge a la porteria dels aldeans disposant d’arribades clares, estavellant-se un cop darrera l’altre davant l’encert de la línia defensiva, les intervencions meritòries del porter visitant Ricardo i el travesser que evitaven que les accions es traduïssin en gols. Els de la Unió eren més ressolutius i al voltant dels vint minuts aconseguien trencar l’empat a zero inicial mitjançant Insa. No obstant, el gol encaixat no assestava un cop moral als locals que buscaven amb assiduïtat la porteria aldeana trobant el premi quan s’encarava ja la recta final abans del descans quan Omar reestablia la igualtat amb que s’arribava al descans (33′).

Per contra, del que podia suposar el gol de l’empat per al Tivenys, es va passar a uns primers minuts de la represa on els verd-i-negres saltaven al camp descol·locats i ho aprofitava el filial aldeà per tornar-se a posar per davant al marcador gràcies al gol de Montesó quan només es duien tres minuts. Tocava remuntar un altre cop. Fruit dels canvis introduïts pel tècnic Ignasi Mauri, donaven efecte i sacsejaven a l’equip amb l’entrada sobretot d’Adama que va ser l’home del partit amb un ‘hat-trick’ (2 gols en tan sols un minut de temps al 57′ i 58′ i un altre a les acaballes del partit) que li permetia al seu equip donar-li la volta al marcador i sumar així la primera victòria del campionat.

A la tercera jornada de lliga el Tivenys visitarà el camp d’un Gandesa B que ha arrancat fort aquesta lliga i que es manté invicte coliderant el grup amb el Masdenverge fins al moment, mentre els aldeans rebran a l’estadi municipal de la Unió al filial de l’Ametlla de Mar on buscaran la primera victòria de l’any.