IniciBàsquetL’Ajuntament adapta el Pavelló d’Esports de l’Aldea per poder acollir partits de...

L’Ajuntament adapta el Pavelló d’Esports de l’Aldea per poder acollir partits de bàsquet

L’Ajuntament de l’Aldea ha realitzat una inversió de 8000 € al Pavelló de d’Esports, perquè el Club de Bàsquet l’Aldea pugui practicar l’esport amb unes condicions òptimes que ofereix el pavelló d’Esports.

Josep Franch regidor d’Acció Esportiva: Davant la consolidació i l’ascens del club de bàsquet l’Aldea fundat l’any passat, la regidoria d’Acció Esportiva ha portat a cap una sèrie d’actuacions de millora a les instal·lacions esportives municipals, per tal de condicionar i millorar espais per la pràctica esportiva del bàsquet”.

La regidoria d’Acció Esportiva ha adquirit 2 noves cistelles regulables, que podran ser utilitzades tant per categories infantils, com superiors i la pista de bàsquet també ha estat pintada i marcada al Pavelló d’Esports perquè es puguin celebrar partits oficials, que es complementaran amb el servei de bar i tots els serveis que ja disposa el Pavelló.

Aquests accions de millora s’emmarquen dins la línia d’ajuts a les entitats esportives de la població, per fer que el teixit esportiu aldeà continuï creixent dia a dia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies