IniciFutbol2ª CatalanaL'Ampolla recupera la plaça de promoció en detriment del Tortosa (2-0)

L’Ampolla recupera la plaça de promoció en detriment del Tortosa (2-0)

La victòria de dissabte davant el coer de la categoria, un Remolins-Bítem que no va poder fer bona la dita en el canvi a la banqueta on s’estrenava Subi com a entrenador, li permetia a l’Ampolla recuperar la quarta plaça del grup en detriment del Tortosa, que diumenge no va poder sorprendre a l’Aldeana i els de Mario Javaloyes superen als de Jordi Fabregat amb tres punts més, un total de 13.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 1:11:13 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

Sala de premsa:

Mario Javaloyes, tècnic ampollero, valorava la “victòria important. Era un rival perillós, que tot i atravessar per una dinàmica negativa venia amb l’estímul del relleu a la banqueta i feia encara més complicada la situació. Els remolinencs-bitemeros venien de sumar un valuós empat contra el que llavors era el líder de la categoria l’Ebre Escola, i tot els condicionants posaven una mica més de risc al partit i ens feia estar alerta amb el que podia passar. Crec que ens hem sabut mentalitzar i hem fet un partit molt sòlid i en pilota possiblement hem fet el partit més complert fins ara, que les últimes setmanes no hi estàvem gens còmodes. Hem generat arribades i hem tingut possessions llargues, que no ens han permés crear situacions clares de gol ni per una banda ni per l’altra, però pràcticament en la primera arribada que hem tingut en una conducció extraordinària d’Enric ha rematat de forma inapelable i feia un autèntic golàs que ens avançava al marcador. Ens hem anat al descans satisfets pel treball realitzat durant la primera meitat” ens apuntava el tècnic ampollero que afegia que “a la represa els primers compassos ens hem hagut de defensar davant l’assetjament d’ells que buscaven la reacció per tal de capgirar el marcador. La veritat és que ells ens han apretat. Han disposat de dos o tres situacions per empatar i els han anulat un gol per suposat fora de joc. Jo des de la meua posició no ho he pogut apreciar, però si era fora de joc, era molt justet. Sí que es veritat que natros en trancisions ofensives els hem pogut fer molt de mal, hem estat molt bé en pilota en possessions molt i molt llargues, movent, creant superioritats per dins i al tram final ens ha arribat el segon gol que ha sentenciat obra de Gito que reapareixia després de la lesió, que ens ha donat la tranquil·litat necessària. Tres punts més per a posar pressió i seguir en el nostre objectiu” sentenciava Javaloyes.

Per al tècnic visitant, Josep Subirats ‘Subi’ que vivia la seua estrena a la banqueta es lamentava dient que “s’ha demostrat un cop més que les dinàmiques s’han fet efectives en el joc dels dos equips. Natros ens hem plantat crec jo que bastant bé sobre el terreny de joc, sabent el joc que ens proposarien ells i hem disposat aviat d’una ocasió claríssima que el porter d’ells fa una gran aturada i la pilota s’acaba estavellant al pal. Els hem tingut controlats en tot moment. En l’única ocasió que ens han pogut sorprendre, un xic afortunada, perquè la rematada d’Enric Salas ha rebotat en un defensor nostre i ha fet una paràbola que ha acabat entrant i significant el gol que els avançava al marcador. Després hem passat una fase d’entre 5 o 10 minuts que natros hem acusat el cop psicològic del gol, on ha sortit la dinàmica de que no estem guanyant i ho acusem en excès, però passats aquests minuts els darrers deu minuts abans del descans s’ha tornat a equilibrar, tot i no generar perill” ens comentava Subi. “Al descans hem intentat corregir conceptes del joc que no estàvem fent bé, però sortíem apàtics i el primer quart d’hora ens han arraconat sense generar ocasions clares de gol. Després s’ha tornat a igualar la situació i hem tingut l’empat en una acció que Anton rematava des de l’exterior de l’àrea, tocava al peu d’un defensor d’ells i la pilota li anava al nostre davanter que acabava marcant, senyalant-se-li un fora de joc molt dubtós. Hem tornat a tindre una ocasió claríssima a la sortida d’un córner penjat al segon pal, on la rematada defectuosa superava al porter i des de la mateixa línia de gol podien acabar rebutjant. El darrer tram de partit, conscients que el resultat no ens valia, hem arriscat en defensa de tres i el partit s’ha obert, tenint dos o tres situacions de contra, que finalment ha caigut la moneda del seu costat amb un gol al darrer minut de partit. Tot i això, crec que la valoració i la lectura que en faig del partit ha estat molt positiva pel treball i l’esforç de meu equip, que s’ho ha deixat tot sobre el terreny de joc, i tan sols ens falta el puntet de sort per acabar definint les ocasions que tenim per mirar de revertir la mala dinàmica per la qual atravessem” reblava l’entrenador del Remolins-Bítem.

CF L’AMPOLLA, 2
UE REMOLINS-BÍTEM, 0

CF l’Ampolla: Ramón, Lluís Fabregat, Jordi Tomàs, Joel, Enric Salas, Duran, Dani Casas, Edu Sosa (Erik Garrido, 68’), Ferran Luís, David Ramírez (Arnau Bertomeu, 81’), Carles (Gito, 74’).

UE Remolins-Bítem: Aleix Reolid, Vilarroya, Brian, Noguera (Juanjo Rovira, 68’), Xexu, Gerard (Manu, 79’), Antón, Jordi López, Toni Ondozábal, Viña (Emili, 56’), Yassine.

Àrbitre: Pau Barnils Delgado, amb Àlex Velasco Lampurdanes i Àlex Murillo Martin de jutges assistents, del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Targetes per a Enric Salas (36’) i Erik Garrido (89’) dels locals i per a Emili (89’) dels visitants.

Gols: 1-0, Enric Salas (30’); 2-0, Gito (87’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la setena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: