IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó supera per 0-3 al Catllar i es tornar a situar...

L’Ascó supera per 0-3 al Catllar i es tornar a situar molt prop de la primera posició

ASCÓ // No va donar marge a la sorpresa. L’Ascó va confirmar els pronòstics aconseguint una clara victòria al municipal del Catllar, condemnant al seu rival al descens ja de forma matemàtica, i acostant-se a tan sols dos punts del Gavà, nou líder després de superar al Viladecans, i aprofitar la jornada de descans del Vilanova.

El conjunt de la Ribera d’Ebre que comptava amb les baixes per sanció de Pol Benito i Joel Marigot, va sortir molt concentrat al partit, i al minut 2, ja s’avançat al marcador amb una bona acció d’Adri Fernández. El partit ha continuat sense gaires ocasions clares de perill a les dos àrees, amb un conjunt local que no s’ha resignat a la derrota, però els asconencs portant el control i han rematat més a porteria que els seus rivals.

Després del descans el Catllar ha sortit en més determinació, arribant amb més assiduïtat a l’àrea visitant, però sense crear cap situació clara de perill. Al minut 57, s’ha produït una pena màxima a l’àrea local, i Marcel Messeguer l’ha transformat a l’estil Panenka.

El partit ha quedat sentenciat al minut 81, quan Marcel Messeguer ha aprofitat una assistència d’Adri Fernández per marcar el tercer gol. La pròxima jornada pot ser decisiva, ja que l’Ascó rebrà el dissabte a les 17:00 hores al líder Gavà.