IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó supera per la mínima al Gavà amb un gol de Pol...

L’Ascó supera per la mínima al Gavà amb un gol de Pol Benito i se situa com a líder del subgrup A2 de Primera Catalana de futbol

ASCÓ // Després de la victòria per 1-0 davant el CF Gavà, que ocupava el primer lloc de la classificació, els jugadors del CF Ascó dormiran aquesta nit com a nous líders del subgrup A2 de la Primera Catalana de futbol. El conjunt dirigit per Germán Ingles ha sortit portat la iniciativa, i creant més perill que el seu rival, i només les bones intervencions del porter visitant Pacheco, han evitat que el conjunt de la Ribera d’Ebre, marxés per davant en el marcador.

A la segona part ha continuat el domini local, i al minut 67, ha arribat el premi amb l’acció de Pol Benito, que ha representat el gol de la victòria. Després el conjunt asconenc ha mantingut el control del partit, tot i que l’equip blaugrana, ha intentat reaccionar, però sense poder superar a un rival que en aquesta ocasió ha disputat un partit molt complet, per certificar les seues fonamentades aspiracions d’ascens.