IniciAtletismeCurses de MuntanyaL'associació de curses per muntanya de les Terres de l'Ebre organitza el...

L’associació de curses per muntanya de les Terres de l’Ebre organitza el projecte Moute Circuit Ebre

Des de l‘Associació de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre (AECMTE) entitat que, juntament amb entitats i clubs del territori, organitza el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, han creat el MouteCircuitEbre, iniciativa que tindrà lloc el pròxim 12 d’abril.

La situació de confinament per la Covid-19 amb mesures que, entre moltes activitats, ja ha suposat la cancel·lació de tres de les proves del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, concretament La Cameta Coixa de Miravet, Trencacims Paüls i el Km Vertical de Roquetes, obliga als organitzadors i participants de les curses a quedar-se a casa, fet que ha portat a reduir moltes de les seues activitats quotidianes, entre elles l’exercici físic, els ha deixat només amb l’opció d’exercitar-se als seus domicilis per tal de mantenir-se en forma.

El projecte MouteCircuitEbre, Mou-te per la investigació i suport als afectats i afectades per la Covid-19, s’ha creat amb un triple objectiu, El primer és donar una excusa, si a algú li fa falta, per a fer exercici físic; el segon, tant o més important com el primer, és aconseguir donacions a diferents col·lectius que treballen en la investigació i suport als afectats per la Covid-19, i el tercer és que MouteCircuitEbre formarà part de “YoMeCorono un projecte solidari, esportiu i global”.

MouteCircuitEbre es durà a terme el diumenge 12 d’abril entre les 9:30 del matí la 1:30 del migdia. La retransmissió en directe començarà pel canal de YouTube del CircuitEbre amb la presentació de la iniciativa i, a partir de les 10 hores, i els participants ja podran fer l’activitat que hagen triat. L’activitat física dels participants anirà en funció de les seues possibilitats depenent dels recursos que tinguen a casa seua, ja siga córrer en cinta, fer bicicleta estàtica o en corró, el·líptica, pujar i baixar escales, córrer pel jardí o terrassa, etc.

Inscripcions fins a l’últim moment

Les inscripcions s’obriran dilluns al matí i es podran fer fins al mateix diumenge 12 d’abril a les 20 hores. El motiu de tenir la inscripció oberta fins a les 20 h, tot i que l’horari de l’activitat és fins a les 13.30 h, és per poder donar més temps a poder recollir donacions i per si algú no li va bé l’horari de matí per realitzar l’activitat. Per a inscriure’s només cal emplenar el formulari on, a més de les dades personals, s’haurà d’indicar quin tipus d’activitat es realitzarà, quina distància es recorrerà i a quina entitat es vol fer el donatiu.

La inscripció es formalitzarà enviant el justificant de la transferència, per l’import que cadascú vulga a l’entitat que el mateix participant haja triat. El formulari estarà a la web www.circuitebre.cat i d’allí mateix també es podrà descarregar el dorsal per participar en la iniciativa.

Durant la realització de l’activitat els participants podran publicar fotos i vídeos d’allò que estiguen fent a les xarxes socials amb les etiquetes MouteCircuitEbre i YoMeCorono, que des de CircuitEbre aniran compartint en directe durant la retransmissió per YouTube.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 82 = 84

Últimes notícies