IniciPoliesportiuTirÒscar Areste del Club Tir Flix, campió de Catalunya de Pistola Standard

Òscar Areste del Club Tir Flix, campió de Catalunya de Pistola Standard

Òscar Areste del Club Tir Flix, s’ha proclamat campió de Catalunya de Pistola Standard de 25 metres, competició disputada a la galeria de tir de l’Institut de Seguretat Pública de Mollet de Vallés, amb participació del CT Barcelona, CT Montsià, CT Flix, CT Sabadell, CT Girona, CT Olímpic de Lleida i CT Olímpic Cambrils. Amb un total de 539 punts, es va imposar en un final molt emocionant a Emilio Manzano del CT Barcelona, amb 538, ocupant la tercera plaça Joan Vidal del CT Montsià, amb 530. Els seus companys d’equip Daniel Merino i Agustí Rovira van ocupar la sèptima posició, amb 521 i Agustí Rovira, 479.

En la competició de veterans, tercer lloc per a Ernesto Franquet del CT Flix, amb 505, només superat per Francisco Javier Díaz del CT Barcelona, 508, i Antonio Sabaté del CT Lleida, 507.

El Club de Tir Montsià va finalitzar en segona posició en la competició per equips, al Campionat de Catalunya de Pistola Standard, El Club de Tir Montsià va finalitzar en segona posició en la competició per equips L’equip ampostí ha sumat un total de 1.530 punts, format per Joan Vidal, 530, Daniel Merino, 521, i Agustí Rovira, 479, ha estat superat només pel Tir Esportiu Barcelona, que va totalitzar 1.582 punts, amb Emilio Manzano, 538; Pedro Àngel Martínez, 521, i Juan Fornós, 523, i per davant del Club Tir Olímpic de Lleida, amb 1.515, amb Ernesto Borges de Carballo, 519; Antonio Sabatè, 507 i Jaume Camí, 489.