IniciPoliesportiuAtletismeUn total de 120 participants van prendre part en la sexta edició...

Un total de 120 participants van prendre part en la sexta edició del consolidat duatló de Garcia

Com en anteriors edicions, també en aquesta sexta del duatló de Garcia, la majoria del poble es va implicar per col·laborar en l’organització, d’una prova ja consolidada que va comptar amb un total de 120 participants, dividits en quatre modalitats.

En Extrem Individual, amb el recorregut més exigent de 23 quilòmetres en bicicleta i 11,4 de cursa a peu, el vencedor va ser Pau González amb un temps de 2:13′ 11″, seguit de Marc Cirera, 2:20’56” i David Bes, 2:25’54”. Pel que fa a la categoria Open Individual, amb 10 quilòmetres en bicicleta i 6 de cursa a peu, es van imposar Àlex  Farnos i Joan Albiol, que van entrar junts en primer lloc amb el temps d’1:23’57”, seguits de Sisco Casado, 1:25’04”.

En la categoria d’Open Relleus es va emportar la victòria el Mont-roig Track Team amb David i Zahid, 1:09’23”, amb segon lloc d’Endurance Team amb Ezequiel i Augusto, i tercer de Riba.roja Móra amb Icarteseu i Josep Lluis. En Extrem Relleus es va imposar l’Aleixballarin_coach amb Cristian i Aleix, 2:14’19”, ocupant la segona i tercera posició respectivament, Team Perelló amb Narcís i Jordi 2:15’03” i Masovers amb Oliver i Pau, 2:15’48”.

El recorregut va transcorre per senders de gran atractiu, condicionades i arreglades per part dels voluntaris, fins a arribar a l’ermita de Santa Magdalena i tornar al poble. Els participants van comptar amb avituallament, una borsa de regal del corredor, i després de la prova, el tradicional dinar, que s’ha recuperat després de l’experimental individual de l’any passat a causa de la Covid-19.