IniciVoleibolVÍDEO · El Club Volei Roquetes competirà a la Superlliga-2

VÍDEO · El Club Volei Roquetes competirà a la Superlliga-2

Per al Club Volei Roquetes la temporada 2021/22 representarà un fet històric en la seua trajectoria de 28 anys d’activitat. Després de quedar-se en portes de l’ascens a la Superlliga-2, la segona competició més important del volei masculi espanyol, en la fase disputada a Utrera, la Federació Espanyola de Voleibol, amb el nou projecte d’ampliació de grups, va oferir al club roquetenc la possibilitat d’aconseguir el salt de categoria, proposta que va aceptar la junta directiva. L’equip roquetenc formarà part d’un dels tres grups de la categoria, on s’han inscrit un total de 35 equips, i que molt probablement estarà configurat per 11 equips catalans, valencians i de les illes Balears.

El regidor d’Esports de l’Ajuntamenet de Roquetes, Ivan Garcia, ha confirmat que continuaran donant suport al projecte del club ”la temporada passada amb motiu de la disputa de la fase d’ascens, ja vam incrementar la subenció de l’Ajuntament en 4.000 euros i per a la pròxima temporada serà de 15.000 euros, al mateix temps esperem que tinguen el suport d’empreses del territori en un projecte tan important no tan sols per a Roquetes, sinó per a tot el territori”.

El president del club, Joan Mulero, va insistir que este ascens històric no farà canviar la filosofia del club: “la nostra intenció és seguir treballant amb els jóvens del planter, i la plantilla estarà formada majoritariament pels jugadors formats al club”. Reconeix també que l’ascens és un repte per a la junta directiva: “les despeses del primer equip pràcticament es tripliquen quant a desplaçaments, inscripció i arbitratges, entre altres aspectes; per tant, haurem de fer moltes gestions per a cobrir el pressupost”.

El director tècnic, Benjamín Cuevas, va comentar el projecte per a esta pròxima temporada “el primer pas serà el fitxatge del nou entrenador, i posteriorment incorporarem els jugadors experimentats i de garanties que puguen aportar un plus a l’equip i per a subtituir els foranis que teníem, que en la seua majoria, no continuen. Malgrat tot, el principal objectiu és seguir creixent amb la gent del planter, i hem passat de tindre 90 jugadors a 156 en l’actualitat”.

Comiat d’Agustín Rodríguez

Agustín Rodríguez, tècnic argentí que va arribar ja iniciada la passada temporada, per a agafar el relleu de Benjamín Cuevas com a responsable de la plantilla, ha confirmat que continuarà a l’entitat  roquetenca, tot i trobar-se molt a gust i a la vegada identificat amb la filosofia i mètodes de treball del club: “he rebut una oferta amb contracte inclòs que no podia rebutjar, es tracta d’una bona oportunitat, al Club Volei Sant Quirze, en el qual dirigiré el sènior femení i altres equips del planter, ajudant en la coordinació”.

El Sant Quirze està format per 17 equips, tots femenins a excepció de dos alevins i un benjami mixt. Agustín marxa molt content del treball realitzat la passada campanya: “dixo el club amb la satisfacció que l’equip finalmente jugarà a la Superlliga-2 masculina, i a més amb la bona feina de promoció que hem realitzat pels centres escolars, augmentant en més d’un centenar la xifra de nois i noies que han començat la pràctica del voleibol”, i afegia “van ser uns mesos on vaig estar molt a gust a la població, i al club es viu un gran ambient de volei i molta motivació i ganes de seguir creixent”. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 84

Últimes notícies