IniciCiclismeEnduroXavi Doménech comença la Copa d'Espanya d'Enduro amb podi a Cabezarrubias

Xavi Doménech comença la Copa d’Espanya d’Enduro amb podi a Cabezarrubias

Xavi Doménech ha començat amb bon peu la Copa Espanya d’Enduro de BTT, amb la segona posició de la categoria Màster-30, en l’Endu Ride-Kona Bikes, prova que inaugurava la competició, organitzada pel CD Trizyclo a la localitat de Cabezarrubias del Puerto (Ciudad Real).

La prova que obria l’estatal d’Enduro, també va acollir la disputa del Campionat de Castella-la Manxa de la disciplina, va comptar amb algunes novetats pel que fa a edicions anteriors. Es van incloure dues baixades una mica més llargues que sumar a les ja habituals per oferir un total de 30 quilòmetres de traçat amb uns 1.000 metres de desnivell.

La competició, va transcórrer pel cor de la Vall d’Alcúdia, emmarcada pels espectaculars paratges naturals de la zona de la Serra de Cabezarrubias, Hinojosas de Calatrava i la Devesa Boyal de Puertollano, i va comptar en total amb cinc trams cronometrats.

El més ràpit i primer de la categoria Èlit va ser Mauro González (CC Salvaterra de Miño), amb un temps de 24’30”, seguit del primer sub-23, Nicolás Carrera (Team Justibikes Transition), 24’33”, i Santos Lemos (C. Grupeta Pan de Zarko), 24’51, primer de la categoria Master-30, en la que Xavi Doménech que entrava en quinta posició, amb 25’04”, va ocupar el segon lloc al podi.

La següent cita de la Copa Espanya d’Enduro, serà el 8 de maig amb la disputa de l’Endurrazo a la població gallega de Moaña (Pontevedra).