IniciConsells esportiusTortosa i Sant Jaume seran escenari de les finals nacionals escolars de...

Tortosa i Sant Jaume seran escenari de les finals nacionals escolars de futbol sala i gimnàstica rítmica amb més de 800 esportistes

Els Consells Esportius del Baix Ebre i Montsià organitzen aquest cap de setmana 15 i 16 de juny diverses finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, un programa de la Generalitat de Catalunya, amb la presència de més de 800 esportistes. En concret Tortosa serà escenari de les finals de futbol sala en les categories aleví masculí, aleví femení i infantil-cadet femení, mentre que Sant Jaume d’Enveja acollirà les finals nacionals de gimnàstica rítmica nivell A de conjunts, duos, trios i quartets, així com la competició individual.

El pavelló de Remolins a Tortosa rebrà les finals de futbol sala. Dissabte la de la categoria aleví masculina amb un total de catorze equips repartits en dos grups, el nivell A amb vuit equips, i el nivell B amb sis, en una competició que es jugarà matí i tarde. Diumenge serà el torn de les fèmines, amb l’aleví femení amb tres equips en competició matinal, i l’infantil-cadet femení, matí i tarde, amb un total de sis equips. En total seran vint-i-tres equips d’arreu del país.

Foto: Arxiu

Al pavelló de Sant Jaume d’Enveja estan citades dissabte esportistes de tot Catalunya per disputar la final nacional de gimnàstica rítmica de nivell A de conjunts, duos, trios i quartets amb una previsió total de setanta-quatre actuacions, quaranta-nou al matí i vint-i-cinc per la tarda, mentre que diumenge serà el torn de les individuals, que com el dia anterior comptarà amb participants en totes les categories (benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil). El segon dia s’esperen un total de cent quaranta-cinc actuacions individuals, vuitanta-quatre al matí i seixanta-una per la tarda.

Víctor Grau, president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre, espera que es pugui gaudir d’un gran cap de setmana en l’àmbit de l’esport de promoció, “els jocs esportius escolars són una fórmula extraordinària per formar infants i joves en valors de responsabilitat a través de l’esport, i des dels consells esportius ebrencs volem contribuir a fer-ho possible organitzant les finals nacionals. Volem continuar donant un bon nivell als nostres esdeveniments, fet que es pot aconseguir gràcies al suport dels ajuntaments per la cessió de les instal·lacions, les entitats esportives implicades així com els tutors de joc i tot el personal col·laborador que ens donen suport“.

Aquí podeu trobar tota la documentació dels campionats que inclouen les ordres de sortides de gimnàstica rítmica, i els calendaris de partits de futbol sala:

RAÞ_tmica FN 16 de juny-Individual

RAÞ_tmica FN 15 de juny-Conjunts

FN FUTBOL SALA BAIX EBRE_compressed

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies